آرد لواش و تافتون

/5

توضیحات محصول

از قسمت اعظم آندوسپرم ومقداری از پوسته

رطوبت      14.2 درصد

درصد خاکستر       0/851-1/225 درصد

پروتئین       حداقل 11 درصد

گلوتن مرطوب         حداقل 25 گرم درصد

اسیدیته     حداکثر 3/5

برای ثبت سفارش تماس بگیرید

توضیحات

آردی است که از تمامی آندوسپرم و بخشی از پوسته تهیه می شود و مطابق بر ویژگی های مذکور در استاندارد 103 سازمان ملی استاندارد ایران می‌باشد . این آرد بیشتر در تولید نان لواش و تافتون کاربرد دارد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آرد لواش و تافتون”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related products

محصولات مرتبط

برای ثبت سفارش تماس بگیرید
برای ثبت سفارش تماس بگیرید
برای ثبت سفارش تماس بگیرید