آرد سنگک

/5

توضیحات محصول

از قسمت اعظم آندوسپرم ومقداری از پوسته

رطوبت      14.2 درصد

درصد خاکستر     1/226-1/500 درصد

پروتئین       حداقل 11/5 درصد

گلوتن مرطوب        حداقل 24 گرم درصد

اسیدیته     حداکثر 4/1

برای ثبت سفارش تماس بگیرید

توضیحات

آردی است که از تمامی آندوسپرم و بخشی از پوسته تهیه می شود و مطابق بر ویژگی های مذکور در استاندارد 103 سازمان ملی استاندارد ایران می باشد. این آرد بیشتر در تولید نان سنگک کاربرد دارد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آرد سنگک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related products

محصولات مرتبط

برای ثبت سفارش تماس بگیرید
برای ثبت سفارش تماس بگیرید
برای ثبت سفارش تماس بگیرید