آرد بربری

/5

توضیحات محصول

از قسمت اعظم آندوسپرم ومقداری از پوسته

رطوبت      14.2 درصد

درصد خاکستر      0/701-0/850 درصد

پروتئین       حداقل 11 درصد

گلوتن مرطوب         حداقل 26 گرم درصد

اسیدیته      حداکثر 2/4

برای ثبت سفارش تماس بگیرید

توضیحات

آردی است که از قسمت اعظم آندوسپرم و مقداری از پوسته تهیه می شود و مطابق بر ویژگی های مذکور در استاندارد 103 سازمان ملی استاندارد ایران می باشد. این آرد بیشتر در تولید نان بربری کاربرد دارد.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آرد بربری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related products

محصولات مرتبط

برای ثبت سفارش تماس بگیرید
برای ثبت سفارش تماس بگیرید
برای ثبت سفارش تماس بگیرید